Metalica SA Oradea, este o companie romaneasca cu o traditie de peste sapte decenii, infiintata in 1949 sub numele de Cooperativa Mestesugareasca „Minszki Lajos”, a devenit Intreprinderea de Stat „Metalica” in 1963, apoi ” Metalica SA”, dupa transformarea ei in societatea pe actiuni din 1991 si privatizarea integrala din perioada 1997 – 2000.

In prezent, Metalica SA produce si comercializaeaza pe piata interna si externa plite incorporabile, masini de gatit si resouri cu gaz, sobe cu combustibil solid, si chiuvete utilitare. De asemenea, compania ofera si servicii industriale de presare la rece, de vopsire, de emailare, de productie de profile metalice si de repere injectate din mase plastice, si de proiectare, productie si intretinere de stante si matrite.Sistemul de Management Integrat implementat in Metalica SA este certificat de catre TUV Rheinland Roamania.

  • Produsele Metalica S.A., in momentul de fata au un stoc de 2300 aragazuri, pe care doresc sa le vândă.
  • Inchiriere spatiu de productie – suprafata construita 4095mp, suprafata desfasurata – 5037mp, atasat planul de situatie pozitia 3.
  • Inchiriere platforma betonata – suprafata de 5000mp, atasat planul de situatie.
  • Sunt deschisi la eventuale colaborari privind co-branding, productie in regim lohn.
  • Metalica SA detine brevete, certificari, matrite care pot fi valorificate pentru interesul tertilor, are posibiliatea de a emaila repere din tabla (dimensiunile maxime 800x640mm), fonta (greutate maxima intre 25 – 30 kg si diametru de 500mm).

Prezentare Metalica SA romana