TOPUL JUDEȚEAN AL FIRMELOR 2023

Last Updated: October 27, 2023By

Topul Județean al Firmelor a aniversat în acest an a 30-a ediție, astfel am celebrat 30 de ani de parteneriat, de promovare și de sprijin pentru mediul de afaceri.

Clasamentul Topul Firmelor a fost realizat conform metodologiei unitare aprobate la nivelul Sistemului Camerelor de Comerț și Industrie din România, care are la bază date furnizate de către agenții economici, fiind incluse firmele care sunt clasate pe primele trei locuri, în funcție de categorie și obiectul de activitate.

Conform criteriilor de încadrare în Topul Firmelor, 1060 de firme din județul nostru s-au clasat în acest an  pe locurile 1-3, astfel: Microintreprinderi – 706 firme, Intreprinderi mici – 258 firme, Intreprinderi mijlocii – 85 firme, Intreprinderi mari – 9 firme, Intreprinderi foarte mari  – 2 firme.

Tototdată, un număr de 150 de firme din județul Bistrița-Năsăud se clasează în Topul Național al firmelor 2023, cu o cifră de afaceri de peste 1.31 miliarde euro total.

În ceea ce privește industria județului, în anul 2022 s-a înregistrat o creștere a cifrei de afaceri cu 16,2% față de anul precedent.

Gala festivă a evenimentului a avut loc în data de 26 Octombrie 2023, la Restaurant Metropolis din Bistrița  și a fost dedicată mediului de afaceri bistrițean, atât celor consecventi cât și noilor veniți în top, cărora le-am urat bun venit și le-am transmis felicitări pentru rezultatele bune pe care le-au obținut, reflectate în indicatorii economici care i-au situat pe locuri fruntașe în domeniul lor de activitate

editor’s pick

latest video

news via inbox

Nulla turp dis cursus. Integer liberos  euismod pretium faucibua