[gap height=”50″]

Topul Firmelor 2018 , editia XXV

18 octombrie 2018

Hotel Metropolis, Bistrita

[tabs style=”h1″ icon_color=”#a5a5a5″ ]

[tab title=”Topul Firmelor” backgroundcolor=”#a5a5a5″]

Dezvoltarea durabilă a comunității de afaceri din județul Bistrița-Năsăud este preocuparea permanentă a Camerei de Comerț și Industrie, organizație care, începând cu anul 1990, acționează în sprijinul companiilor, recompensând și recunoscând anual cele mai bune firme și inițiative din județul Bistrița Năsăud, printr-o sărbătoare a inovației și performanței în cadrul Topului județean al Firmelor.

Ierarhizarea firmelor se realizează în baza unor indicatori unanim acceptați: cifra de afaceri, profitul din exploatare, rata profitului, eficiența utilizării resurselor umane, eficiența utlizării capitalului angajat, aceștia fiind calculați automat în baza datelor de bilanț, pentru anul 2017. Clasamentul se realizează pe șapte domenii mari de activitate: Industrie, Cercetare – Dezvoltare și High Tech, Agricultură, Silvicultură și Pescuit, Construcții, Servicii, Comerț și Turism. In construcția clasamentului, au fost luate în considerare firmele care se încadrează, din punct de vedere al criteriilor de evaluare, pe locurile 1-3 într-un efort susținut de încurajare a practicilor de afaceri eficiente și eficace.

La 18 octombrie 2018 Camera de Comerț și Industrie Bistrița-Năsăud conferă distincțiile pentru firmele de top, în cadrul unei Gale festive, evenimentul fiind, în același timp, un prilej de a împărtăși exemple de succes pentru firmele care se vor naște și crește în anii următori, precum și un moment de relaxare, alături de Krypton, Săndel & Aurora Mihai și prezentatorea Daniela Nane).

Ediția 2018 a Topului județean al Firmelor este susținută de: TERASTEEL, MIS GRUP, DIMEX 2000 COMPANY, SILVANIA INTERNATIONAL PROD, INDEMINAREA PRODCOM, ROMBAT, FRASINUL, BETAK, BANCA COMERCIALA ROMANA, I.C.P.E. BISTRITA, DYNAMIC TOOLS, ALPHA BANK,  POLIMED COM, TERASTEEL, ELECTROPLAST, AUSTROFOREST INTERNATIONAL, STAR GATE, RAIFFEISEN BANK, ROMFULDA PROD, TRANSMIXT, INTERPAXAROMA,CARMOLACT , LORDINU, COMELF, RAAL, ALPHA BANK, FORTA ZERO PAZA SI SECURITATE, RCB ELECTRO, BRD- GROUP SOCIETE GENERALE

 

[/tab]

[tab title=”Catalog” color=”#a5a5a5″ ]

Catalogul Firmelor de Top 2018 este menit, prin bogatia informatiei, sa se constituie intr-un real instrument de marketing. Sunt incluse companiile clasate pe locurile 1 – 3, functie de categorie si obiect de activitate.

Catalogul este bilingv, realizat in format print, CD si aplicatie fiind lansat in data de 18 octombrie 2018.

 

 

[/tab]

[tab title=”Program” ]

17:30 – 18:00 – Primirea invitaţilor

18:00 – 20 – Deschidere eveniment – Festivitate de premiere a firmelor

19:00 – 19:30 – Moment artistic

20:30 – 21:00 – Festivitate de premiere a firmelor

Tombolă

21:00 – 21:50 – Moment artistic

21:50 – 22:00 – Festivitate de premiere a firmelor

22:30 – 23:30 – Momente artistice

Prezintă: Daniela Nane

Invitaţi: Krypton; Săndel & Aurora Mihai
[/tab]

[tab title=”Metodologie” ]

Metodologia de realizare a clasamentului Topul Firmelor este unitara la nivel national si are la baza date furnizate de catre operatorii economici. Pentru anul 2018, in constructia clasamentului, s-au luat in considerare firmele care se incadrează din punct de vedere al criteriilor de valoare pe locurile 1-3 considerandu-le ca fiind „firme de top”, intr-un efort sustinut de incurajare a unor practici de afaceri deosebite, dezvoltate de companii extraordinare care pot deveni exemple de bune practici pentru firmele care se vor naste si creste in anii urmatori.

Criteriile utilizate la realizarea clasamentului sunt: cifra de afaceri, profitul, rata profitului, eficienta utilizarii resurselor umane, eficienta utilizarii capitalului angajat, ele fiind calculate automat in baza datelor de bilant. Ca in fiecare an clasamentul se realizeaza pe sase domenii mari de activitate: Industrie; Cercetare – Dezvoltare si High Tech; Agricultura, Silvicultura si Pescuit; Constructii; Servicii; Comert si Turism. Rezultatele clasamentului sunt publicate în „Catalogul Firmelor de Top 2018, care, prin bogatia informatiei, se constituie intr-un real instrument de marketing comunitar. Acestea vor fi disponibile dupa data de 18 octombrie 2018.

[button link=”” target=”_blank”]Descarca[/button]

[/tab]

[tab title=”Galerie foto” ]

[/tab]

 

[/tab]
[/tabs]