[gap height=”50″]

 

Topul Firmelor 2017 , editia XXIV

19 octombrie 2017

Hotel Metropolis, Bistrita

[tabs style=”h1″ icon_color=”#a5a5a5″ ]

[tab title=”Topul Firmelor” backgroundcolor=”#a5a5a5″]

Dezvoltarea durabilă a comunității de afaceri din județul Bistrița-Năsăud este preocuparea permanentă a Camerei de Comerț și Industrie, organizație care, începând cu anul 1990, acționează în sprijinul companiilor, recompensând  și recunoscând anual cele mai bune firme și inițiative din județul Bistrița Năsăud, printr-o sărbătoare a inovației și performanței în cadrul Topului județean al Firmelor.

Ierarhizarea firmelor se realizează în baza unor indicatori unanim acceptați:  cifra de afaceri, profitul din exploatare, rata profitului, eficiența utilizării resurselor umane, eficiența utlizării capitalului angajat, aceștia fiind calculați automat în baza datelor de bilanț, pentru anul 2016. Clasamentul se realizează pe șapte domenii mari de activitate: Industrie, Cercetare – Dezvoltare și High Tech, Agricultură, Silvicultură și Pescuit, Construcții, Servicii, Comerț și Turism. In construcția clasamentului, au fost luate în considerare firmele care se încadrează, din punct de vedere al criteriilor de evaluare, pe locurile 1-3 într-un efort susținut de încurajare a  practicilor de afaceri eficiente și eficace.

La 19 octombrie 2017 Camera de Comerț și Industrie Bistrița-Năsăud conferă distincțiile pentru firmele de top, în cadrul unei Gale festive, evenimentul fiind, în același timp, un prilej de a împărtăși exemple de succes pentru firmele care se vor naște și crește în anii următori, precum și un moment de relaxare, alături de Alin Oprea și Trupa Talisman, Ansamblul profesional Dor Românesc și prezentatorii  Paula Chirilă și George Papagheorghe (Jorge).

Ediția 2017 a Topului județean al Firmelor este susținută de: POLIMED COM, DIMEX 2000 COMPANY, SILVANIA INTERNATIONAL PROD, INDEMINAREA PRODCOM,  ROMBAT, FRASINUL, BETAK, I.C.P.E. BISTRITA, DYNAMIC TOOLS, TABITA TOUR, ALPHA BANK, TERAPLAST, TERASTEEL, BANCA COMERCIALA ROMÂNĂ, ELECTROPLAST,  AUSTROFOREST INTERNATIONAL, STAR GATE, RAIFFEISEN BANK, ROMFULDA PROD, TRANSMIXT, ELIEZER PROD, ECOSOFT BN, LORDINU, COMELF, RAAL, BELCO AVIA, FORTA ZERO PAZA SI SECURITATE, RCB ELECTRO, BRD- GROUP SOCIETE GENERALE

 

[/tab]

[tab title=”Catalog” color=”#a5a5a5″ ]

Catalogul Firmelor de Top 2017 este menit, prin bogatia informatiei, sa se constituie intr-un real instrument de marketing. Sunt incluse companiile clasate pe locurile 1 – 3, functie de categorie si obiect de activitate.

Catalogul este bilingv, realizat in format print, CD si aplicatie fiind lansat in data de 19 octombrie 2017.

 

 

[/tab]

[tab title=”Program” ]

17:30  –  18:00  –    Primirea invitaţilor

18:00    –  19:00  – Deschidere eveniment – Festivitate de premiere a firmelor

19:00  –  19:30  –  Moment artistic

19:30  –  20:10  –  Festivitate de premiere a firmelor

Tombolă

20:10 –  21:00  –  Moment artistic

21:00  –  21:40 –  Festivitate de premiere a firmelor

21:40  –  23:30 –  Momente artistice

Prezintă: Paula Chirilă şi  George Papagheorghe (Jorge)

Invitaţi: Alin Oprea  Talisman; Ansamblul  “Dor Românesc”
[/tab]

[tab title=”Metodologie” ]

Metodologia de realizare a clasamentului Topul Firmelor este unitara la nivel national si are la baza date furnizate de catre operatorii economici. Pentru anul 2016, in constructia clasamentului, s-au luat in considerare firmele care se incadrează din punct de vedere al criteriilor de valoare pe locurile 1-3 considerandu-le ca fiind “firme de top”, intr-un efort sustinut de incurajare a unor practici de afaceri deosebite, dezvoltate de companii extraordinare care pot deveni exemple de bune practici pentru firmele care se vor naste si creste in anii urmatori.

Criteriile utilizate la realizarea clasamentului sunt: cifra de afaceri, profitul, rata profitului, eficienta utilizarii resurselor umane, eficienta utilizarii capitalului angajat, ele fiind calculate automat in baza datelor de bilant. Ca in fiecare an clasamentul se realizeaza pe sase domenii mari de activitate: Industrie; Cercetare – Dezvoltare si High Tech; Agricultura, Silvicultura si Pescuit; Constructii; Servicii; Comert si Turism. Rezultatele clasamentului sunt publicate în “Catalogul Firmelor de Top 2017, care, prin bogatia informatiei, se constituie intr-un real instrument de marketing comunitar. Acestea vor fi disponibile dupa data de 19 octombrie 2017.

[button link=”http://www.cciabn.ro/webb/wp-content/uploads/2017/09/Metodologie-Topuri-de-Firme-editia-a-XXIV-a_2017.pdf” target=”_blank”]Descarca[/button]

[/tab]

[tab title=”Galerie foto” ]

[/tab]

 

[/tab]
[/tabs]