Astăzi, 25 august 2023, începând cu orele 12 s-a desfășurat, la Hotel Ozana din Bistrița, seminarul de informare cu tematica “Transformarea digitală – oportunitate și provocare pentru companii și angajați”, organizat de @Camera de Comert si Industrie Bistrita, in cadrul proiectului inFORMAT4.0.
⭐️Evenimentul a fost deschis de către dl. VASILE BAR – Președintele CCI BN și a fost onorat de prezența Domnului Ministru al Cercetării, Inovării și Digitalizării BOGDAN GRUIA-IVAN.
🔥Invitații speciali: dl. LIVIU MICLĂUȘ – Director executiv OIR PECU Nord-Vest, dl. CRISTIAN OTGON – Director executiv in cadrul ADR Nord-Vest, Dl. STELIAN BRAD – Președintele IT CLUSTER Cluj / DIH4 Society, dna MONICA MUREȘAN – Managerul proiectului inFORMAT 4.0 și dna PETRA SZAVICS – Consultant, au prezentat informații de larg interes pentru agenții economici.
❗️Informațiile prezentate se referă la oportunități de finanțare și finanțări pentru proiecte de digitalizare pentru perioada 2021-2027, precum și la programele naționale și europene pentru această perioadă.
🏆Evenimentul a avut un real succes, un număr de 38 de agenți economici din judetul nostru participând la acesta .
Materiale prezentate