Everest Recruitment Services este o companie in care oameni cu experienta în proiecte internaționale, oferă servicii complete de recrutare. În funcție de nevoile angajatorului român, selectăm resurse umane din Nepal, India, Sri Lanka, Pakistan si Bangladesh. Plasăm această forță de muncă din Asia pentru companii care activează în următoarele domenii: agricultură, construcții, curățenie, FMCG, HoReCa, producție și reciclare. Astfel, serviciile pe care le punem la dispoziție sunt:
1.Selecția candidaților conform cerințelor angajatorului român. Se vor transmite CV-uri, filmări cu probe practice, certificări și diplome iar interviurile de angajare vor fi susținute online. În cazul în care se dorește un număr mare de angajați există posibilitatea de a însoți un reprezentant al Everest Recruitment Services în Asia (atunci când vor fi redeschise zborurile internaționale).
2.Întocmirea formalităților de imigrare (aviz de muncă, traduceri, legalizări, vize, permise de muncă).
3.Suport post-recrutare (oferim consultanță activă în gestionarea relației cu resursele umane din Asia).
Durata procesului: aproximativ 1-2 luni din momentul în care s-au obținut avizele de muncă. Întârzieri pot interveni din cauza măsurilor stricte din această perioadă (noi restricții legate de pandemie, anulări ale zborurilor internaționale din țara de origine sau alte evenimente independente de voința părților).
Vă invităm cordial să luați în considerare prezentarea noastră pentru proiectele din agenda dumneavoastră viitoare iar pentru mai multe detalii privind procesul de recrutare vă stăm la dispoziție.
OFERTA EVEREST RECRUITMENT SERVICES per candidat
Selecție candidați
350 €
Aviz de muncă
100 €
Permis de ședere
173 €
Garanție (în primele 3 luni) – se înlocuiește o singură dată un om/post, fără plata comisionului, doar taxele pentru avizul de muncă și permisul de ședere
0 €
TOTAL
623 €
CRISTINA CHIORSAC
Business Development Manager&HR Manager
Mobil: +40 726 330 026
Str 11 Iunie nr. 7, et. 1, ap. 2
Bucuresti, Sector 4