Organizare evenimente

bg-top-2

Camera de Comerţ şi Industrie Bistrița-Năsăud asigură servicii pentru organizarea de evenimente: închirieri săli, asistență tehnică, catering,  secretariat, rezervări cazare, asistență de specialitate.

Instituția găzduiește anual peste 30 de evenimente și pune la dispoziție spre închiriere  3 săli cu capacități între 25 și  50 de locuri, dotate cu: echipamente de ultimă oră; instalație de sonorizare; logistică pentru cursuri (laptop, videoproiector, flipchart, whiteboard etc.).

Se acordă reduceri la tarifele de închiriere pentru membrii Camerei de Comerţ şi Industrie Bistrița-Năsăud.

 

Formular cerere serviciu

Nume (obligatoriu)

E-mail (obligatoriu)

Telefon(obligatoriu)

Alegeti cursul la care va inscrieti:Alte cursuri (sugestii)

Datele dumneavoastră de contact
* Datele de contact și informațiile prezentate în cadrul acestui chestionar vor fi utilizate de Camera de Comerț și Industrie Bistrița-Năsăud pentru activitățile Centrului de Informare Europe Direct Bistrita, cu respectarea prevederilor Regulamentului General al UE privind Protecția Datelor - RGPD nr. 679/2016.
Prin completarea acestui formular de înregistrare cu datele dumneavoastră personale, vă asigurăm că respectăm legislația UE privind Regulamentul general privind protecția datelor.
Consimțământul dumneavoastră reflectă trecerea numelui companiei și numele și prenumele, poziția în cadrul organizației, adresa email. Dorim să vă asigurăm că datele personale colectate și prelucrate de către Camera de Comerț și Industrie Bistrița-Năsăud NU sunt transmise terților în scopuri de marketing sau în alte scopuri decât cele pentru care au fost colectate.

NU prelucrăm datele dvs. personale printr-un proces automat de luare a deciziilor și NU creăm profiluri.

Datele de contact ale responsabililor cu protecția datelor sunt: juridic@cciabn.ro - Camera de Comerț și Industrie Bistrița

Sunt de acord ca datele mele sa fie prelucrate de catre CCIBN
Sunt de acord sa fiu contactat de catre CCIBN

2020 @ Camera de Comert si Industrie Bistrita-Nasaud|Termeni si conditii CCIBN