Misiune economică la Madrid, Spania 12- 14 martie 2019

Last Updated: March 13, 2019By

Camera de Comerț și Industrie a României (CCIR) vă informează că în perioada 12-14 martie 2019, va organiza o misiune economică la Madrid, Spania. Programul misiunii economice cuprinde participarea la Forumul de Afaceri și Investiții România – Spania, în data de 13 martie 2019, care va fi deschis în prezența secretarului de stat pentru comerț al Spaniei, doamna Xiana Mendez și al ministrului pentru mediul de afaceri, comerț și antreprenoriat al României, domnul Ștefan-Radu Oprea.

Evenimentul va fi organizat în colaborare cu Ambasada României în Spania, Camera de Comerț a Spaniei, Institutul Spaniol de Comerț Exterior și Confederația Spaniolă a Asociațiilor Patronale,

În partea a doua a forumului se vor organiza întâlniri B2B cu companii spaniole, în funcție de profilul companiilor românești înscrise. Domeniile prioritare de interes pentru cooperarea economică bilaterală sunt următoarele: IT&C, industria electronică, prelucrări mecanice, producția de mobilier, sectorul componente auto și industria alimentară.

Având convingerea că acest eveniment va reprezenta o oportunitate reală de promovare pentru compania dumneavoastră și vă va oferi posibilitatea de a intra în dialog direct cu exponenți ai mediului de afaceri spaniol, vă invităm să faceți parte din delegația reprezentativă de oameni de afaceri români.

Pachetul de participare SILVER începe de la 770 Euro+TVA / participant, include zbor clasa economic, 2 nopți cazare hotel 4*, transferuri aeroport.

Pachetul de participare GOLDEN începe de la 1770 Euro +TVA/ participant, include zbor clasa business, 2 nopți cazare la hotel de 5*, transferuri aeroport.

În ambele cazuri, tarifele de participare pot suferi modificări în funcție de evoluția prețurilor la data achiziționării pachetelor

În cazul în care rezervarea pentru cazare și biletele de avion se face pe cont propriu, nu există taxă de participarea la Forumul de afaceri, singura solicitare fiind înscrierea prealabilă la CCIR.

Aşteptăm cu interes înscrierea dvs. la eveniment prin accesarea link-ului https://docs.google.com/forms/d/1C-asTB_8599dgyJabljKjgz9OPEhhJFk_gPTsDppnms/edit și completarea Formularului de participare, până cel târziu la data de 05.03.2019.

Pentru detalii vă rugăm să o contactaţi pe dna. Diana Popescu, consilier Birou Relații Bilaterale, la tel: 0374 474 360, mobil: 0728 060 684 sau e-mail diana.popescu@ccir.ro

editor’s pick

latest video

news via inbox

Nulla turp dis cursus. Integer liberos  euismod pretium faucibua