Misiune economica in Regatul Hasemit al Iordaniei

Last Updated: November 3, 2016By

In perioada 15-17 Noiembrie 2016, Camera de Comert si Industrie a Romaniei (CCIR) va organiza o misiune economica in Regatul Hasemit al Iordaniei, actiune care va include un Forum de afaceri multisectorial, la Amman, dedicat identificarii unor noi oportunitati de afaceri si dezvoltarii relatiilor economice si comerciale dintre companiile din Romania si R.H. al Iordaniei.

Misiunea economica va avea loc in contextul vizitei in Regatul Hasemit al Iordaniei a domnului Lazar Comanescu, Ministrul Afacerilor Externe al Romaniei. Prezenta inaltului demnitar roman confera garantia participarii unor companii iordaniene relevante care pot raspunde intereselor dumneavoastra de afaceri din aceasta tara.

In cadrul Forumului multisectorial vor fi organizate intalniri cu autoritatile locale centrale si sesiuni de discutii business-to-business cu companii reprezentative din R.H. Iordania din domenii precum agricultura, constructii, productie, IT&C, turism, industria alimentara.

Obiectivul acestei misiuni economice este facilitarea patrunderii pe piata iordaniana a companiilor romanesti si intensificarea comertului de marfuri si servicii, cum ar fi : grau, conserve, ulei vegetal, produse lactate, animale vii – ovine, materiale pentru decoratiuni interioare inclusiv mobilier, motoare electrice, constructii civile, solutii de securitate cibernetica.

Avand convingerea ca aceasta initiativa reprezinta un mijloc eficient pentru companiile romanesti de a-si extinde activitatea comerciala pe aceasta piata extra-comunitara importanta, va invitam sa faceti parte din grupul oamenilor de afaceri ce vor participa la aceasta misiune economica.

Pachetul de participare este in valoare de 1600 euro (fara TVA) / participant si include transportul aerian la clasa economic, cazare la hotel de 5*, transferuri, obtinerea vizei, servicii de consultanta si participare intalniri.

Pentru  informatii suplimentare va rugam sa contactati Compartimentul Relatii de Afaceri al C.C.I. Bistrita-Nasaud, e-mail: relatii@cciabn.ro, tel./fax:  0263-230640, 210038.

 

editor’s pick

latest video

news via inbox

Nulla turp dis cursus. Integer liberos  euismod pretium faucibua