Avem onoarea sa va invitam la evenimentul GoTech World, cunoscut anterior ca Internet & Mobile World –  cea mai ampla expo-conferinta B2B din Romania si CEE dedicata solutiilor de IT si Digital.

Evenimentul se afla la a 8-a editie si are loc pe 2 si 3 Octombrie 2019, la Romexpo in Pavilionul B1.

Va notez in linii mari structura evenimentului:

  • 7 scene cu continut specializat (Main Stage, Digital & E-commerce Stage, IT OPS Stage, MarTech Stage, Security Stage, Java Stage, .NET Stage);
  • 127 prezentari si demo-uri  sustinute de 144+ speakeri locali si internationali;
  • 10000+  vizitatori din zona de business;
  • 140 companii expozante ce vor prezenta solutii de business (Business Software & Cloud, Devices & Internet of Things, Digital Marketing & e-Commerce, Infrastructure & Information Security, Tech Startups)

Bucuresti va fi, timp de doua zile, gazda pasionatilor de tehnologie si de transformare digitala din Romania, aducand impreuna companii, vizitatori si speakeri locali si internationali. Misiunea GoTech World este si a fost, inca de la prima editie, aceea de a incuraja adoptarea celor mai noi tehnologii aparute la nivel national si international.

Accesul la eveniment se face pe baza unei inregistrari online contra unui fee de participare, insa este placerea noastra sa va oferim o invitatie gratuita de tip Digital Architect Pass (veti avea acces la 3 dintre scenele evenimentului – Main Stage, IT OPS Stage, Digital & e-Commerce Stage, la zona expozitionala si la zonele de networking).

Prezenta dumneavoastra la GoTech World ne-ar onora, de aceea asteptam cu interes raspunsul dvs.

Pentru a intra in posesia invitatiei va puteti inregistra aici sau puteti sa confirmati prezenta la eveniment la adresa: arina.bircu@gotech.world sau la numarul de telefon 0725589543.