Camera de Comerț și Industrie Maramureș are plăcerea de a vă invita să participați la Forumul Internațional de Afaceri ”Rivulus Dominarum” în data de 27 septembrie 2019, începând cu ora 13:30, la Centrul de Instruire și Marketing ”Gheorghe Marcaș” al CCI Maramureș.

Evenimentul economic va cuprinde o serie de dezbateri și întâlniri Business to Business (B2B) prin intermediul cărora companiile participante pot intra în contact direct cu potențiali parteneri de afaceri sau pot afla informații despre oportunitățile de promovare caracteristice piețelor de afaceri din  Republica Moldova, Slovacia, Ucraina și Ungaria.

În premieră anul acesta, 30 de agenți economici din Republica Moldova vin în municipiul Baia Mare pentru a se lansa pe piața maramureșeană și pentru a avea întâlniri punctuale în cadrul forumului cu reprezentanți ai companiilor sau firmelor cu același profil. Vă anexăm lista participanților din Republica Moldova, Slovacia și Camerele de Comerț și Industrie care au confirmat prezența la evenimentul de afaceri din 27 septembrie. Vă solicităm să bifați în dreptul companiei cu care doriți să vă întâlniți și să purtați discuții punctuale în domeniile de activitate pe care le reprezentați. Participarea este gratuită.

Lista firme participante Forum Economic