Camera de Comert si Industrie Bistrita-Nasaud, prin Centrul Europe Direct Bistrita in parteneriat cu Ministerul Energiei, Intreprinderilor Mici si Mijlocii si Mediului de Afaceri, Agentia de Dezvoltare Regionala Nord-Vest si Centrul Europe Direct pentru Transilvania de Nord organizeaza in cadrul evenimentelor intitulate “Seminariile economice ale Centrului”, o intalnire interactiva care isi propune facilitarea accesului managerilor si antreprenorilor din judetul Bistrita-Nasaud la informatii privind noile oportunitati de finantare si dezvoltare destinate IMM-urilor.

Evenimentul va avea loc la data de 4 iunie 2015, ora 10,00, la Hotel Codrisor, Bistrita.

Vor fi dezbatute Programele si strategiile guvernamentale privind sprijinirea sectorului IMM, precum si Programul Operational Regional – componenta destinata mediului economic.

Pentru inscrierea la acest eveniment si pentru detalii suplimentare, va rugam sa ne contactati: Elena-Maria Barbos, Sef Compartiment Promovare si Programe, Coordonator executiv Centrul Europe Direct Bistrita, mobil: 0733.900203, Str. P. Ispirescu, nr. 15A, tel./fax: 0263-230, 230400, europedirect@cciabn.ro