GRUPUL BODET & HORST

Last Updated: December 21, 2015By

GRUPUL Bodet & Horst lucreaza in stransa colaborare cu cei mai progresisti designeri, cu importante institute de cercetari textile si producatori din alte sectoare, cu furnizori de fire si fibre si cu cei mai importanti producatori de masini de tricotat,produce, in sistem orientat spre client, cu circa 200 masini de tricotat din cele mai moderne tipuri, in unitati de productie situate in  Germania, Slovacia si China, ofera clientilor sai toate tipurile de material tricotate pentru huse saltele, de la jersey simplu la materiale plusate, precum si material velur de inalta calitate, poate deasemenea oferi tesaturi speciale cum ar fi tesaturi distantiere si tricoturi pentru fabricarea de saltele si pentru tapiterii precum si materiale textile tehnice pentru industria automobilelor,este capabil sa raspunda foarte flexibil cerintelor clientului utilizand echipamentul propriu,are in cadrul firmei atelier de cusut si incheiat si ofera astfel huse finite pentru saltele si saci din tricot,isi serveste clientii prin reteaua mondiala de reprezentanti si agenti de vanzari, este furnizorul de servicii al industriei internationale de saltele.

Pentru mai multe informatii contactati website: http://www.bodet-horst.de/en/welcome/

Din luna august 2015 am inclus in grup o sectie de cusut la Nasaud. Ne desfasuram activitatea intr-o hala de productie foarte moderna in suprafata de 6.600 mp. Momentan avem circa 40 angajati si dorim sa crestem numarul angajatilor pana la 150 in cursul anului 2016. Din placi matlasate angajatii nostri cos huse pentru saltele. Principalii clienti pentru aceste huse sunt localizati in Germania, Austria, Polonia si Danemarca.

Detalii de contact: Bianca Mucea  Tel.: 0774451310 e-mail: mucea@bodet-horst.ro

[images type=”carousel” cols=”five” auto_slide=”true” lightbox=”true”] [image link=”7028″ image=”7028″] [image link=”7029″ image=”7029″] [image link=”7030″ image=”7030″] [image link=”7031″ image=”7031″] [/images]

 

editor’s pick

latest video

news via inbox

Nulla turp dis cursus. Integer liberos  euismod pretium faucibua