DigiER

Proiectul  “Pregatirea pentru Antreprenoriat Digital Transfrontalier”, acronim “DigiER”,  cod proiect  ID: KA226-EFE67C7B, este implementat de Camera de Comert si Industrie BN in perioada  01.05.2021 – 30.04.2023, in parteneriat cu: Camera de Comert si Industrie Regionala Katowice – Polonia – lider de proiect si cu partenerii:  Centrul pentru Educatie si Sprijinirea Antreprenoriatui Rzeszow – Polonia, KAINOTOMIA & SIA EE – Grecia,  CIVIC COMPUTING LIMITED – Marea Britanie si Camera de Comert a Sloveniei, prin programul  al Uniunii Europene, Erasmus +

Revoluția digitală a transformat modul în care oamenii se joacă, accesează informații, comunică și învață. Pentru a face față acestor provocări, proiectul își propune să ajute furnizorii VET să folosească tehnologia în moduri noi și inovatoare pentru a sprijini IMM-urile în pregătirea pentru antreprenoriatul digital transfrontalier.

Proiectul oferă modalități inovatoare pentru furnizarea și dezvoltarea start-up-urilor cu ajutorul unor  instrumente care vor oferi   informații și  cunoștințe noi, ce vor fi transferate, grupurilor țintă, prin instrumente TIC. Metodele propuse de proiectul DigiER sunt inovatoare – am dori să înzestrăm  oamenii cu cunoștințe și abilități noi ajutând-ui să fie capabili să asimileze noi  competențe.

Scopul proiectului este de a crește gradul de conștientizare asupra eficienței antreprenoriatului digital transfrontalier în rândul angajaților camerelor de comerț, agențiilor de dezvoltare regională, autorităților locale și centrelor de dezvoltare a antreprenoriatului, dar și profesorilor, formatorilor și mentorilor VET.

Grupurile Tinta sunt:                                     

– Grupul tinta principal este   alcatuit din angajatii camerelor de comert, agentiile de dezvoltare regionala, autoritatile locale si centrele pentru dezvoltarea antreprenoriatului, profesori, formatori si mentori.

– Grupul tinta secundar este  constituit din IMM-uri, antreprenori si Start-up-uri.

Rezultatele proiectului vor fi:

1) Ghid privind strategiile de antreprenoriat transfrontalier digital in mediul de afaceri

2) Aplicatie mobila DigiER pentru antreprenori.

Ramaneti aproape si urmariti progresul nostru pe Site, Facebook, Linkedin si Instagram.

Newsletter 1 DigiER 

Newsletter 2 DigiER

Newsletter 3 DigiER

Leaflet DigiER

 

Intalnire parteneri Katowice decembrie 2021

 

 

 

 

 

 

 

 

Pentru mai multe informatii: Monica Muresan – Responsabil proiect  – monica.muresan@cciabn.ro

Andrada Ilisan – Trainer/researcher andrada.ilisan@cciabn.ro

 

Intalnire parteneri Larissa iunie 2022

 

 

 

 

 

 

 

 

Pentru mai multe informatii:

Andrada Ilisan – Trainer/researcher andrada.ilisan@cciabn.ro

Darius Hadarean – Trainer/researcher darius.hadarean@cciabn.ro

 

 

2022 @ Camera de Comert si Industrie Bistrita-Nasaud|Termeni si conditii CCIBN