[vc_row][vc_column][vc_column_text]Camera de Comerţ şi Industrie Bistriţa-Năsăud în colaborare cu Casa Judeţeană de Asigurări de Sănătate Bistriţa-Năsăud şi CECCAR Bistriţa-Năsăud va organiza joi, 4 Martie, 2021, la ora 11:00 un webinar cu tema „Completarea formularelor de către angajatori (Anexa 10 la Norme), prin care se solicită indemnizaţiile suportate de bugetul F.N.U.A.S.S.”. Va fi prezentată legislaţia şi modul de completare a formularelor ce trebuie depuse la Casa de Asigurări de Sănătate pentru a obţine rambursarea sumelor datorate pentru concediile medicale ale salariaţilor.

Iniţiativa vine ca urmare a webinarului organizat în data de 28.01.2021 de Camera de Comerţ şi Industrie Bistriţa-Năsăud, ocazie cu care au fost prezentate materiale informative legate de legislaţie, măsurile şi normele sanitare care se impun pentru siguranţa populaţiei, precum şi alte aspecte de interes pentru agenţii economici.

Considerăm că este foarte important ca firmele din judeţul nostru să beneficieze de toate informaţiile care sunt extrem de utile pentru buna desfăşurare a activităţii lor, şi prin extrapolare, a întregului mediu economic, cu precădere în aceste vremuri dificile pentru toţi.

Informaţia privind înscrierea la acest webinar va fi diseminată prin intermediul  Camerei de Comerţ şi Industrie Bistriţa-Năsăud şi CECCAR Bistriţa-Năsăud.

Citeste comunicatul integral aici

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][/vc_row]