Camera de Comerţ şi Industrie a României participă la Forumul de afaceri România – Liban – Africa

Last Updated: May 6, 2016By

Bucureşti, 21 martie 2016: Camera de Comerţ şi Industrie a României coordonează componenţa economică a României la Forumul de afaceri România – Liban – Africa, care va avea loc în cadrul unei misiuni economice la Beirut, în perioada 10-12 aprilie.

Misiunea economică se desfăşoară cu ocazia vizitei oficiale la Beirut a dlui. Vlad Vasiliu, Secretar de Stat la Ministerul Economiei, Comerţului şi Relaţiilor cu Mediul de Afaceri din România.

Printre obiectivele delegaţiei economice din România, participante la Forumul de afaceri România–Liban–Africa, se numără: dezvoltarea climatului investiţional România-Liban,  identificarea de modalități concrete pentru realizarea de investiții bilaterale şi facilitarea pătrunderii pe piața africană a antreprenorilor români, cu sprijinul oamenilor de afaceri libanezi stabiliți în Africa de Vest, în contextul în care o parte importantă a diasporei libaneze se află în Africa de Vest.

Totodată, se urmăreşte intensificarea relaţiilor de cooperare dintre Camera de Comerţ şi Industrie a României şi Camera de Comerț, Industrie și Agricultură din Beirut și Muntele Liban prin acţiuni comune de promovare a mediului de afaceri, respectiv prin organizarea de seminarii, misiuni şi forumuri economice.

Pe agenda de lucru a delegaţiei economice sunt trecute şi întâlniri B2B și, de asemenea, vizitarea unor obiective reprezentative pentru Liban, acţiuni ce pot conduce către noi oportunităţi de dezvoltare bilaterală.

Pentru informaţii suplimentare, Camera de Comerţ şi Industrie a României stă la dispoziţia oamenilor de afaceri interesaţi să participe la Forumul de afaceri România – Liban – Africa: http://ccir.ro/event/forumul-de-afaceri-romania-liban-africa/

editor’s pick

latest video

news via inbox

Nulla turp dis cursus. Integer liberos  euismod pretium faucibua