Camera de Comerț și Industrie Prahova organizează un eveniment pe platforma Zoom, joi, 11 februarie 2021, de la ora 11:00 despre Brexit – Înțelegere și Adaptare a Mediului Antreprenorial.

Evenimentul se adresează în primul rand companiilor interesate și implicate în relațiile de afaceri pe piața britanică dar și celor care doresc să înțeleaga mai bine aceste schimbări cu impact la nivel european.

În cadrul evenimentul vor fi abordate următoarele subiecte: informații despre aspectele vamale aplicabile, implicații fiscale în contextul BREXIT, continuarea activității firmelor care operează în UK, accesul pe piața muncii din UK și condițiile pentru lucrătorii detașați, oportunități de afaceri și parteneriate investiționale UK – Romania.

Evenimentul va avea o sesiune de întrebări și răspunsuri care va permite participanților să adreseze întrebări punctuale specialiștilor care vor fi prezenți din cadrul Ministerul Finantelor-Vama și ANAF, Ministerul Economiei, Ministerul Muncii, reprezentanții diplomatici ai Ambasadei Romaniei la Londra, respectiv Ambasadei UK în Romania.

Companiile/persoanele interesați sunt rugați să confirme participarea la adresa de email: externe@cciph.ro, pană cel tarziu 9 februarie 2021, menționand datele firmei și ale persoanelor participante.