In virtutea scopului sau de a reprezenta, apara si sustine interesele membrilor sai si ale comunitatii de afaceri, Camera de Comert si Industrie Bistrita-Nasaud pune la dispozitia agentilor economici formularul de mai jos.

Prin intermediul acestui formular agentii economici ne pot comunica problemele aparute in organizarea/functionarea lor sau pot solicita consultanta privind obtinerea avizelor si autorizatiilor necesare functionarii in deplina legalitate.

Solicitarile primite vor fi inaintate institutiilor competente in scopul de a facilita dialogul dintre mediul de afaceri local si institutiile publice deconcentrate si gasirea unor solutii la problemele semnalate.

Companiile interesate sunt invitate sa contacteze Camera de Comert si Industrie Bistrita-Nasaud, Strada P. Ispirescu, Nr.15A, Bistrita, tel./fax: 0263 – 230400, 230640, e-mail: office@cciabn.ro, Cristi Dunca – Sef Compartiment Juridic, mobil: 0733-900198 sau Diana Tira – Consilier Juridic, mobil: 0733-900197.

Formular solicitare informatii

 

Având în vedere prevederile Regulamentului General privind Protecţia Datelor (RGPD) considerăm că este un moment potrivit să vă informăm despre politica actualizată a Camerei de Comerţ şi Industrie Bistrita-Nasaud (CCIBN) privind protecţia datelor şi despre modul în care prelucrăm datele dumneavoastră.CCIBN preţuieşte şi respectă protecţia datelor tale personale. Pentru mai multe informaţii, citeşte Termenii şi condiţiile CCIBN de pe http://www.cciabn.ro/webb/termeni-si-conditii-ccibn/

  Nume (obligatoriu)

  E-mail (obligatoriu)

  Telefon(obligatoriu)

  Observatii

  Datele dumneavoastră de contact
  * Datele de contact și informațiile prezentate în cadrul acestui chestionar vor fi utilizate de Camera de Comerț și Industrie Bistrița-Năsăud pentru activitățile Centrului de Informare Europe Direct Bistrita, cu respectarea prevederilor Regulamentului General al UE privind Protecția Datelor - RGPD nr. 679/2016.
  Prin completarea acestui formular de înregistrare cu datele dumneavoastră personale, vă asigurăm că respectăm legislația UE privind Regulamentul general privind protecția datelor.
  Consimțământul dumneavoastră reflectă trecerea numelui companiei și numele și prenumele, poziția în cadrul organizației, adresa email. Dorim să vă asigurăm că datele personale colectate și prelucrate de către Camera de Comerț și Industrie Bistrița-Năsăud NU sunt transmise terților în scopuri de marketing sau în alte scopuri decât cele pentru care au fost colectate.

  NU prelucrăm datele dvs. personale printr-un proces automat de luare a deciziilor și NU creăm profiluri.

  Datele de contact ale responsabililor cu protecția datelor sunt: juridic@cciabn.ro - Camera de Comerț și Industrie Bistrița

  Sunt de acord ca datele mele sa fie prelucrate de catre CCIBN
  Sunt de acord sa fiu contactat de catre CCIBN

   

  2022 @ Camera de Comert si Industrie Bistrita-Nasaud|Termeni si conditii CCIBN