In virtutea scopului sau de a reprezenta, apara si sustine interesele membrilor sai si ale comunitatii de afaceri, Camera de Comert si Industrie Bistrita-Nasaud pune la dispozitia agentilor economici formularul de mai jos.

Prin intermediul acestui formular agentii economici ne pot comunica problemele aparute in organizarea/functionarea lor sau pot solicita consultanta privind obtinerea avizelor si autorizatiilor necesare functionarii in deplina legalitate.

Solicitarile primite vor fi inaintate institutiilor competente in scopul de a facilita dialogul dintre mediul de afaceri local si institutiile publice deconcentrate si gasirea unor solutii la problemele semnalate.

Companiile interesate sunt invitate sa contacteze Camera de Comert si Industrie Bistrita-Nasaud, Strada P. Ispirescu, Nr.15A, Bistrita, tel./fax: 0263 – 23640,  e-mail: juridic@cciabn.ro, Cristian Dunca –Compartiment Juridic, mobil: 0733-900198

Formular solicitare informatii

Având în vedere prevederile Regulamentului General privind Protecţia Datelor (RGPD) considerăm că este un moment potrivit să vă informăm despre politica actualizată a Camerei de Comerţ şi Industrie Bistrita-Nasaud (CCIBN) privind protecţia datelor şi despre modul în care prelucrăm datele dumneavoastră.CCIBN preţuieşte şi respectă protecţia datelor tale personale. Pentru mai multe informaţii, citeşte Termenii şi condiţiile CCIBN de pe http://www.cciabn.ro/webb/termeni-si-conditii-ccibn/

GDPR