Cluj IT Cluster invită IMM-urile din regiunea Nord-Vest să participe, în regim de gratuitate, la un atelier de lucru intensiv, cu o durată de 8 ore ce va aborda tematica Functional Programming with JAVA.
 
Activitățile se vor desfășura în perioada 11 martie – 12 martie 2021 (câte 4 ore/ zi) îmbinând componenta teoretică, de înțelegere și învățare a informațiilor, cu cea practică, prin exerciții cu aplicabilitate extinsă.  
Trainer: Victor Rentea, trainer autorizat, fondatorul uneia dintre cele mai mari comunități de dezvoltatori software din România, Bucharest Software Craftsmanship Community. 
Locația: Prin intermediul unei platforme specializate de videoconferință și comunicare la distanță. 
Limba de desfășurare: română
Atașat regăsiți agenda evenimentului în limba română.
Seminarul propus se adresează angajaților cu experiență de minim un an ca developer, aflați pe poziții operaționale, aparținând IMM-urilor ce își desfășoară activitatea în Regiunea NV.
 
Înregistrarea se realizează prin completarea formularului de înscriere. Selecția participanților se va face în baza principiului nediscriminării, numărul de locuri fiind ocupat în funcție de ordinea înregistrării şi a furnizării documentelor specifice de eligibilitate (adeverință angajare, declarație IMM).
Numărul de locuri disponibile este limitat.

Termenul limită de înscriere este luni 1 martie, finalul zilei.

Acțiunea este organizată și finanțată în cadrul proiectului Competactiv+ (contract POCU/464/3/12/127968, cofinanțat din Fondul Social European prin Programul Operațional Capital Uman 2014 – 2020) implementat în parteneriat de către Asociația Patronilor și Meseriașilor, Asociația Cluj IT și Școala Informală de IT.

 
Pentru informații suplimentare vă stau la dispoziție atât telefonic cât și prin email la andreea.apostu@clujit.ro.