Camera de Comerţ ṣi Industrie Bistriţa-Năsăud  vă invită să participaţi ȋn data de 21 mai 2024, ȋncepând cu ora 10.00 la conferinţa: Despre Arbitraj Comercial. Avantaje ṣi Practici, care  va avea loc la Bistriţa,  Hotel Codriṣor,  str. Codriṣor nr. 28.

Invitaţi speciali la această conferinţă sunt domnul Ṣtefan DEACONU-Preṣedinte al Curţii de Arbitraj Comercial Internaţional de pe lângă Camera de Comerţ ṣi Industrie a României ṣi domnul Liviu OLARIU- Preṣedinte al Curţii de Arbitraj Comercial de pe lângă Camera de Comerţ ṣi Industrie Bistriţa-Năsăud.

Conferinţa va aborda  subiecte legate de aṣteptările actuale de la arbitrajul comercial, avantajele sale, precum ṣi acceptarea arbitrajului ca ṣi mecanism valid ṣi legitim de soluţionare a litigiilor.

Vă rugăm să confirmaţi participarea până la data de 16 mai 2024 la adresa de email: office@cciabn.ro sau telefon: 0733.900.204 sau utilizând formularul de mai jos.

Citeste aici mai multe informatii despre cum iti protejam datele personale.
Datele dumneavoastră de contact
* Datele de contact și informațiile prezentate în cadrul acestui chestionar vor fi utilizate de Camera de Comerț și Industrie Bistrița-Năsăud pentru activitățile Centrului de Formare Profesionala Bistrita, cu respectarea prevederilor Regulamentului General al UE privind Protecția Datelor - RGPD nr. 679/2016. Prin completarea acestui formular de înregistrare cu datele dumneavoastră personale, vă asigurăm că respectăm legislația UE privind Regulamentul general privind protecția datelor. Consimțământul dumneavoastră reflectă trecerea numelui companiei și numele și prenumele, poziția în cadrul organizației, adresa email. Dorim să vă asigurăm că datele personale colectate și prelucrate de către Camera de Comerț și Industrie Bistrița-Năsăud NU sunt transmise terților în scopuri de marketing sau în alte scopuri decât cele pentru care au fost colectate.
NU prelucrăm datele dvs. personale printr-un proces automat de luare a deciziilor și NU creăm profiluri.
Datele de contact ale responsabililor cu protecția datelor sunt: juridic@cciabn.ro - Camera de Comerț și Industrie Bistrița
Consimtamant GDPR *