Camera de Comerț și Industrie a României are plăcerea să vă informeze că în data de 05 septembrie 2019, va avea loc ”International Business Forum” la București, Palatul Parlamentului, eveniment organizat de Ministerul pentru Mediul de Afaceri, Comerț și Antreprenoriat.

Forumul reunește ambasadori, însărcinați cu afaceri ai tărilor acreditate la București, diplomați români, oficiali guvernamentali și reprezentanți ai mediului de afaceri.

 Sesiunea plenară a evenimentului la care vor participa prim-ministrul României, reprezentanți guvernamentali, ambasadori acreditați la București cât și antreprenori români de succes va fi urmată de sesiunea prezentărilor de țară susținute de atașații economici ai ambasadelor pentru mediul de afaceri din România cu secțiune de Q&A.

De asemenea, în paralel cu sesiunea prezentărilor de țară susținute de atașații economici ai ambasadelor, International Business Forum va găzdui zece workshop-uri cu témele: E-government, Mentoring pentru start-up-uri, Internaționalizarea IMM-urilor, Fonduri Europene 2014-2020 / 2021-2027, Comerț exterior – MoU-uri și piețe externe, E-commerce, IT&C și R&D, Banking, Produsele românești pe piețele internaționale, Smart City și mobilitate urbană.

 În cazul în care considerați oportună participarea la eveniment, vă rugăm să vă  ȋnregistrați on-line accesând link-ul https://www.ibfromania.ro/inscriere/.

Vă rugăm sa transmiteti, odată cu înregistrarea și confirmarea la adresa diana.popescu@ccir.ro.