Prezentare proiect

 Rezultate

 Parteneri

 Cursuri

 Evaluare competente

 NoutatiAcest site este cofinantat din Fondul Social European prin Programul Operational Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane 2007-2013.
"Pentru informatii detaliate despre celelalte programe cofinantate de Uniunea Europeana, va invitam sa vizitati www.fonduri-ue.ro"
Continutul acestui material nu reprezinta in mod obligatoriu pozitia oficiala a Uniunii Europene sau a Guvernului Romaniei.

Rezultate preconizate:

 3 seminarii lansare proiect si 3 seminarii diseminare rezultate + conferinte de presa organizate, materiale promotionale distribuite (afise, banere/roll-up, mape, pliante, pixuri, alte materiale personalizate specifice), pagina web dezvoltata/adaptata, aparitii media, spoturi radio/tv.

 10 comune selectate din Regiunea NV si Centru care vor crea reteaua inter-regionala pentru functionarea bancomatelor de mediere.

 800 persoane din grupul tinta  al proiectului selectate, 20 seminarii informare/constientizare realizate

 800 persoane din grupul tinta  al proiectului informate, consiliate, mediate

 116 participanti din mediul rural certificati īn cadrul programelor integrate care īsi vor gasi un loc de munca.

 122 participanti din mediul rural certificati īn cadrul programelor integrate care īsi vor gasi un loc de munca.

 210 persoane din mediul rural al regiunilor NV si Centru participanti la cursuri autorizate ANC (initiere, calificare, specializare, perfectionare) īn diferite domenii cerute pe piata muncii īn functie de nivelul de educatie si calificare a fiecarui beneficiar.

 530 de persoane din regiunile NV si Centru participante la procesul de evaluare si certificare a competentelor īn diferite domenii cerute pe piata muncii īn functie de nivelul de educatie si calificare a fiecarui beneficiar.

60 de persoane participante la programul de formare profesionala Competente antreprenoriale, 20 seminarii asistenta/consultanta antreprenoriala si 10 afaceri demarate.Roll-up

Afis

Pliant

Flyer

 

 

Camera de Comert si Industrie Bistrita-Nasaud

Adresa : Str. Petre Ispirescu nr. 15A, Bistrita
Cod Postal: 420081

E-mail elena.barbos@cciabn.ro

Telefon:    0263-230.640
                   0263-230.400

Fax :          0263-210.038

 

*      

*      

*      

© Copyright 2014. Designed by CCI BN