*       Prezentare proiect

*       Rezultate

*       Parteneri

*       Cursuri

*       Evaluare competente

*       NoutatiAcest site este cofinantat din Fondul Social European prin Programul Operational Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane 2007-2013.
"Pentru informatii detaliate despre celelalte programe cofinantate de Uniunea Europeana, va invitam sa vizitati
www.fonduri-ue.ro"
Continutul acestui material nu reprezinta in mod obligatoriu pozitia oficiala a Uniunii Europene sau a Guvernului Romaniei.

ARO – Acces Rapid la Ocupare

Investeste în oameni !
FONDUL SOCIAL EUROPEAN
Programul Operational Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane 2007 - 2013
Axa prioritara 5 Promovarea masurilor active de ocupare
Domeniul major de interventie 5.2 Promovarea sustenabilitatii pe termen lung a zonelor rurale în ceea ce priveste dezvoltarea resurselor umane si ocuparea fortei de munca
Contract: POSDRU/135/5.2/S/134193

Proiectul ARO - Acces Rapid la Ocupare isi propune sa genereze un efect pozitiv atat asupra grupurilor tinta care vor beneficia de masuri integrate de consiliere/informare/mediere/formare profesionala/certificare de competente, transformandu-se intr-o forta de munca mai bine pregatita si mai competitiva, pregatita pentru piata muncii, cat si asupra angajatorilor si a societatii civile in general care vor constientiza importanta schimbarii perceptiei privind integrarea pe piata muncii a persoanelor implicate in agricultura de subzistenta.

 

Obiectiv general: Cresterea ocuparii persoanelor din mediul rural in Regiunile de dezvoltare Centru si Nord-Vest pornind de la dezideratul  de a avea o forta de munca calificata si adaptata unei piete a muncii in continua schimbare.

 

Obiective specifice:

 

 

*       Dezvoltarea competentelor sociale si relationare si a spiritului antreprenorial pentru 800 de persoane din mediul rural in regiunile Nord Vest si Centru.

 

*       Formare profesionala si certificare in domenii non agricole pentru 800 de persoane din mediul rural al regiunilor Nord Vest si Centru, in vederea cresterii gradului de ocupare si promovarii mobilitatii ocupationale si geografice a fortei de munca din zonele rurale.

 

Contact

Camera de Comert si Industrie Bistrita-Nasaud

Adresa : Str. Petre Ispirescu nr. 15A, Bistrita
Cod Postal: 420081

E-mail :    elena.barbos@cciabn.ro

Telefon:    0263-230.640
                   0263-230.400

Fax :          0263-210.038

 

© Copyright 2014. Designed by CCI BN

*      

*      

*