Topul Firmelor 2017 , editia XXIV

19 octombrie 2017

Hotel Metropolis, Bistrita

Dezvoltarea comunitatii de afaceri din judetul Bistrita-Nasaud, a fost si este preocuparea principala a Camerei de Comert si Industrie, organizatie care, incepand cu anul 1990 actioneaza in sprijinul companiilor, intelegand si incurajand aspiratiile acestora.

Parcursul spre dezvoltarea durabila nu a fost si, desigur, nu este usor, el necesita viziune, dedicatie, cunostinte si curaj, elemente care se regasesc, pe deplin, la foarte multe companii locale care ocupa, si in acest an unul din locurile premiate pentru Firmele de Top 2017.

Incurajarea mediului economic spre dezvoltarea sustenabila este una dintre prioritatile noastre si, de aceea, incepand cu anul 1993 organizam anual "Topul Firmelor", clasamentul companiilor, functie de rezultatele obtinute in anul anterior si evenimentul de evidentiere publica a acestor companii.

Anul 2017 marcheaza 27 de ani de existenta a Camerei de Comert si Industrie Bistrita-Nasaud – ani de eforturi sustinute pentru a contribui activ la dezvoltarea durabila a economiei locale si pentru a promova un mediu economic flexibil, creativ si inovativ.

Sunt promovate companiile Top 3 din fiecare domeniu de activitate - "firme de top", care sustin proactiv dezvoltarea judetului si cresterea bunastarii comunitatilor in care sunt localizate.

Catalogul Firmelor de Top 2017 este menit, prin bogatia informatiei, sa se constituie intr-un real instrument de marketing. Sunt incluse companiile clasate pe locurile 1 - 3, functie de categorie si obiect de activitate.

Catalogul este bilingv, realizat in format print, CD si aplicatie fiind lansat in data de 19 octombrie 2017.


17:30  –  18:00  –    Primirea invitaţilor

18:00    –  19:00  – Deschidere eveniment - Festivitate de premiere a firmelor

19:00  –  19:30  –  Moment artistic

19:30  –  20:10  –  Festivitate de premiere a firmelor

Tombolă

20:10 –  21:00  –  Moment artistic

21:00  –  21:40 –  Festivitate de premiere a firmelor

21:40  –  23:30 –  Momente artistice

Prezintă: Paula Chirilă şi  George Papagheorghe (Jorge)

Invitaţi: Alin Oprea  Talisman; Ansamblul  “Dor Românesc”

Metodologia de realizare a clasamentului Topul Firmelor este unitara la nivel national si are la baza date furnizate de catre operatorii economici. Pentru anul 2016, in constructia clasamentului, s-au luat in considerare firmele care se incadrează din punct de vedere al criteriilor de valoare pe locurile 1-3 considerandu-le ca fiind "firme de top", intr-un efort sustinut de incurajare a unor practici de afaceri deosebite, dezvoltate de companii extraordinare care pot deveni exemple de bune practici pentru firmele care se vor naste si creste in anii urmatori.

Criteriile utilizate la realizarea clasamentului sunt: cifra de afaceri, profitul, rata profitului, eficienta utilizarii resurselor umane, eficienta utilizarii capitalului angajat, ele fiind calculate automat in baza datelor de bilant. Ca in fiecare an clasamentul se realizeaza pe sase domenii mari de activitate: Industrie; Cercetare – Dezvoltare si High Tech; Agricultura, Silvicultura si Pescuit; Constructii; Servicii; Comert si Turism. Rezultatele clasamentului sunt publicate în "Catalogul Firmelor de Top 2017", care, prin bogatia informatiei, se constituie intr-un real instrument de marketing comunitar. Acestea vor fi disponibile dupa data de 19 octombrie 2017.

Descarca


 

 

2016 @ Camera de Comert si Industrie Bistrita-Nasaud