Camera de Comert si lndustrie a Romaniei (CCIR) si TradeX – Transfer Afaceri va invita sa participati la cursul Brokeraj de afaceri, care se va desfasura in perioada 12-15 iulie 2022, online, prin platforma Zoom.

Cursul organizat de catre CCIR si TradeX este oferit in exclusivitate in Romania , modulele fiind acreditate de catre International Business Brokers Association. TradeX creeaza o noua nișă  pe piata de business din Romania – prin diversificarea strategiilor de iesire actuale (insolventa si  faliment), bazata pe parteneriate puternice cu organizatii vest-europene, specializate in realizarea transferurilor de afaceri. Vanzarea și cumpararea de afaceri sunt strategii populare in Europa – anual, peste 300.000 de companii  și peste 2 milioane de angajati sunt transferati odata cu acestea.

Cursantii vor dobandi noi abilitati  și beneficii pe zone precum:

  • specializarea in vanzarea, cumpararea și transferul de afaceri;
  • analizarea unei afaceri de catre un investitor;
  • pregatirea unei afaceri pentru vanzare, cu un pret corect;
  • promovarea afacerii in mod eficient, folosind tehnicile si canalele potrivite;
  • pașii legali pentru a vinde sau cumpara o afacere;
  • acces la instrumente digitale pentru promovarea și evaluarea afacerilor;
  • acces la o comunitate europeana și globala de experti și antreprenori activi în domeniul brokerajului de

Cursul va fl sustinut de catre experti in domeniu si este coordonat de catre Dan Crivat, fondator si COO TradeX – Transfer Afaceri, membru al International Business Brokers Association, avand o experienta de afaceri relevanta de peste 25 de ani,  atat in Romania, cat si in Statele Unite ale Americii.

Perioada de desfasurare este 12-15 iulie 2022, orele 09.00-16.00, cu pauza de pranz (cca. 30 min.).

Conditii de acces la curs: Absolvirea cursului depinde de promovarea examenelor aferente fiecarui modul in parte. Diploma obtinuta este eliberata sub  egida International Business Brokers Association , fiind astfel recunoscuta in comunitatile de afaceri din Europa și America.

Tariful de participare la curs este de 890 lei + TVA, iar cei ce se inscriu pana la data de 01 iulie 2022, beneficiaza  de o reducere de 10 %.

Înscrierea se poate face prin e-mail, la adresa cristina.ionescu@ccir.ro sau luiza.chiriac@ccir.ro pana la data de 8 iulie 2022, prin completarea formularului de inregistrare al carui link il regasiti mai jos:

Formular de inregistrare