Camera de Comert si Industrie Bistrita Nasaud lansează, în premieră; un program suport pentru mediul antreprenorial. Ocazie cu care vă invităm să participați la Conferința de lansare a programului : CCI BUSINESS SUPORT
8 Februarie 2024, ora 14:00.
CCI BUSINESS SUPORT este un program suport pentru afacerile de orice gen, propus de către Camera de Comerț și Industrie Bistrița-Năsăud în colaborare cu dl. Sorin Cordovan (Doctor finanțe-bănci, Expert fiscal, Practician în insolvență, Experiență relevantă în management financiar-bancar (peste 25 de ani), Expertiză în restructurare și dezvoltare business, Expertiză în procese integrate de business, sisteme de vânzări, negocieri de afaceri, procese de HR).
Pașii programului CCI BUSINESS SUPORT sunt corelați astfel încât să integreze modificările legislative din domeniul fiscal, impactul și consecințele acestora asupra afacerilor, având ca obiectiv două direcții strategice:
–  Echilibrul și stabilitatea financiară a unui business pe parcursul anului 2024
–  Identificarea și gestionarea vulnerabilităților-parte a direcției de consultanță integrată a Programului de business
Formatul programului constă în workshop-uri și seminarii pe parcursul a 6 luni, atât față în față, cât și online și vor cuprinde subiecte precum:
✔️ – de închidere financiară a anului 2023 – impact și consecințe
✔️ – parte a unui sistem strategic cu impact pe termen lung
✔️ – perspective și gestionarea acestora. Impact și consecințe.
✔️ – Diferențe esențiale dintre impozitul pe venit și impozitul pe profit.
✔️ – Ce este? Greșeli tipice, proceduri juridice. Prevenirea falimentului.
✔️ pe toată durata programului.
Conferința de lansare a programului va avea loc în data de 08 Februarie (Joi) , ora 14.00 la sediul Camerei de Comerț și Industrie Bistrița-Năsăud, str. Petre Ispirescu, nr.15A, jud. Bistrița-Nasaud.
Intrarea este libera, insa participarea la eveniment se face pe bază de înscriere.
Pentru informații suplimentare şi înscrieri vă rugăm să ne contactați la nr.de tel.0733-900204, email office@cciabn.ro