Obiectivele cursului 𝗘𝗩𝗔𝗟𝗨𝗔𝗧𝗢𝗥 DE 𝗣𝗥𝗢𝗜𝗘𝗖𝗧𝗘, exprimate în competențe profesionale conform standardului de pregătire profesională, sunt:
📋 Aplicarea prevederilor legale referitoare la securitatea şi sănătatea în muncă şi în domeniul situaţiilor de urgenţă,
📊 Aplicarea normelor de protecţie a mediului,
📇 Aplicarea normelor de asigurare a securităţii informaţiilor,
📝 Pregătirea personală pentru evaluare,
📈Organizarea procesului de evaluare,
📋 Evaluarea propunerii de proiect,
📊 Validarea evaluării proiectului,
🗒️ Acordarea de asistenţă tehnică pentru selecţia de proiecte,
Cursuri *

Citeste aici mai multe informatii despre cum iti protejam datele personale.

Datele dumneavoastră de contact

* Datele de contact și informațiile prezentate în cadrul acestui chestionar vor fi utilizate de Camera de Comerț și Industrie Bistrița-Năsăud pentru activitățile Centrului de Formare Profesionala Bistrita, cu respectarea prevederilor Regulamentului General al UE privind Protecția Datelor - RGPD nr. 679/2016. Prin completarea acestui formular de înregistrare cu datele dumneavoastră personale, vă asigurăm că respectăm legislația UE privind Regulamentul general privind protecția datelor. Consimțământul dumneavoastră reflectă trecerea numelui companiei și numele și prenumele, poziția în cadrul organizației, adresa email. Dorim să vă asigurăm că datele personale colectate și prelucrate de către Camera de Comerț și Industrie Bistrița-Năsăud NU sunt transmise terților în scopuri de marketing sau în alte scopuri decât cele pentru care au fost colectate.

NU prelucrăm datele dvs. personale printr-un proces automat de luare a deciziilor și NU creăm profiluri.

Datele de contact ale responsabililor cu protecția datelor sunt: juridic@cciabn.ro - Camera de Comerț și Industrie Bistrița

GDPR